Sportsudstyr til stærke priser

Vores historie

SPORTSACT.DK er et veletableret handelsfirma fra 2013. Vi har mange års erfaring med produktion, indkøb og handel af sportsudstyr, træningsudstyr og accessories i højeste kvalitet.

Gennem årene har vi samarbejdet, produceret og leveret sportsudstyr til anerkendte forhandlere, sportsklubber, professionelle behandlere, foreninger, efterskoler og solgt direkte til den private forbruger.

Vores mission har helt fra begyndelsen været at levere sportsudstyr til stærke priser, uden at gå på kompromis med den høje kvalitet.

Vi har stor fokus på funktionalitet som er tænkt ind i de fleste af vores produkter. Produkterne skal helst henvende sig til både træning i hjemmet, fitnesscentret, træning på ferien og andre områder. 

Vi brænder for det vi laver...

Vi brænder for det vi laver og vil gå langt for at sikre en god kundeoplevelse, når man handler på Sportsact.dk.

Vi bestræber os på at levere en 5-stjernet oplevelse til alle, professionel vejledning, hurtig levering, høj kvalitet og god kommunikation. Vi er altid løsningsorienteret og klar til at hjælpe alle vores kunder.

Vi forhandler et bredt udvalg af sportsudstyr i høj kvalitet. 

Det er alt fra træningsmåttermassagepistolermavehjul, sjippetovefoamrollerstræningselastikker, håndvægte og meget mere.

Vi udvider løbende vores sortiment med fokus på, at udvikle og producere produkter, der imødekommer efterspørgslen i markedet. 

Kontakt os her

Gratis levering til pakkeshop

Køb for over 499 DKK og få gratis fragt.

Vi sender alle hverdage

Bestil inden kl. 14:00 og vi sender samme dag.

Let og sikker betaling

Du kan betale med alle kort, MobilePay og Viabill.