Kurv

🇩🇰 Ordrer sendes kl. 14:00 (alle hverdage)

🚚 Gratis fragt – Køb over 499 DKK

Sikker og nem handel!

om sportsact...

Sportsudstyr til stærke priser

Mange års erfaring med produktion, indkøb og handel af sportsudstyr, træningsudstyr og accessories i højeste kvalitet..

Vi er et veletableret handelsfirma fra 2013 med mange års erfaring med produktion, indkøb og handel af sportsudstyr, træningsudstyr og accesoires i højeste kvalitet. Gennem årene har vi arbejdet sammen med nogle af landets mest anerkendte forhandlere indenfor sportsudstyr, sportsklubber, efterskoler, udviklet egne brands og meget mere. 

Vores mission har fra start været at levere sportsudstyr til stærke priser – uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi tænker funktionalitet ind i ethvert produkt, og omdrejningspunktet er, at alle produkter skal henvende sig til træning i hjemmet og ferien såvel som træning i fitnesscentre.

Hos SPORTSACT sætter vi en ære i at yde den allerbedste service. Vi bestræber os på at levere en 5-stjerne service, professionel vejledning, hurtig levering, høj kvalitet og god kommunikation. Vi er altid løsningsorienteret og klar til at hjælpe alle vores kunder.

Vi forhandler et bredt udvalg af sportsudstyr. 

Det er alt fra træningsmåttermassagepistolermavehjul, sjippetovefoamrollerstrænings-elastikker, håndvægte og meget mere.

Vi udvider løbende vores sortiment med fokus på, at udvikle og producere produkter, der imødekommer efterspørgslen i markedet. 

Vi samarbejder med alt fra webshops, professionelle behandlere, forhandlere af sportsudstyr sportsklubber, foreninger m.fl.

mgun10 » Om os

passionerede ildsjæle

mød vores team

Lucca Tights Olive Green

Isabella

SoMe & Marketing

Rasmus Bæk Larsen

Rasmus

Indehaver & Alt-mulig-person

Michael designer » Om os

Michael

Designer

Allan Larsen lager » Om os

Allan

Lageransvarlig

Vi brænder for det vi laver..

SPORTSACT.DK er et veletableret handelsfirma fra 2013. Vi har mange års erfaring med produktion, indkøb og handel af sportsudstyr, træningsudstyr og accesoires i højeste kvalitet. 

Gennem årene har vi produceret og leveret sportsudstyr til anerkendte forhandlere, sportsklubber, efterskoler og for ej at glemme det private segment (B2C). 

Vores mission har altid været at levere sportsudstyr til stærke priser og i høj kvalitet. Vi har ligeledes stor fokus på funktionalitet som er tænkt ind i de fleste af vores produkter. Produkterne skal helst henvende sig til flere områder, så som træning i hjemmet, fitnesscentret eller ferien. 

Vi brænder for det vi laver og vil gå langt for at sikre en god kundeoplevelse, når man handler hos SPORTSACT.DK, derfor har vi hurtig levering, professionel vejledning, gode produkter og imødekommende kommunikation. Vi er løsningsorienteret og klar til at hjælpe alle vores kunder.

Sortimentet spænder bredt indenfor sportsudstyr og er alt fra træningsmåttermassagepistolermavehjul, sjippetovefoamrollerstrænings-elastikker, håndvægte og meget mere.

Vi udvider løbende vores sortiment for at imødekomme efterspørgslen i markedet. 

CTA About 1 » Om os
Running1

Skal vi samarbejde?

Privat label, firmagaver, udvikling af egne
produkter og meget mere.

Vi vil tilbyde træningsudstyr i høj kvalitet til fair priser. Vi vil give dig den bedste service, herunder professionel vejledning, hurtig levering og god kommunikation. Alle vores produkter er kvalitetssikret.

100% dansk kommunikation. Din sikkerhed.

Vi er specialister i produktion og forhandling af træningsudstyr og har mere end 8 års erfaring. 

Vi hjælper dig gennem hele processen og sørger for alt – fra start til slut. Det er alt fra koordinering, placering af ordre, kommunikation med leverandører, udformning af produkter, design, emballage design, planlægning af produktion, kvalitetstjek, levering og meget mere. 

Alle produkter gennemgår kvalitetskontrol med fokus på funktionalitet og holdbarhed.

Vi sikrer en høj kvalitet, konkurrence-dygtige priser og høj fleksibilitet. 

Skal vi samarbejde?

sportsact.

sportsudstyr i høj kvalitet.

Gratis levering til PakkeShop

Køb for over 499 DKK og få leveret til BRING PakkeShop.

Stærkt udvalg af sportsudstyr

Høj kvalitet - stærke priser

Vi sender varer alle hverdage!

Bestil inden kl. 14:00 og vi sender samme dag!

100% Sikker betaling

Dankort/VISA-kort, Mastercard, MobilePay og ViaBill.