Om SPORTSACT.

SPORTSACT.DK er et veletableret handelsfirma fra 2013. Vi udvikler, producerer og sælger træningsudstyr og accessories i højeste kvalitet til virksomheder, brands, institutioner og private. Vi udvikler, producerer og forhandler attraktivt træningsudstyr, som henvender sig til træning i hjemmet og til brug i fitnesscenteret. Vi arbejder hele tiden på udvidelse af vores sortiment og har konstant fokus på, at udvikle og producere nye produkter, der kan imødekomme efterspørgslen i markedet. Vi samarbejder med alt fra webshops, håndbold- og fodboldklubber, professionelle behandlere og mange flere.

Rasmus Bæk Larsen – Ansvarlig for drift og produktudvikling

Kontakt os her

Hos SPORTSACT finder du et nøje udvalgt sortiment indenfor træningsudstyr. Vi udvikler og producerer eget træningsudstyr, som byder på alt fra træningsmåtter, yogamåtter, mavehjul, sjippetove til foamrollers, slyngetrænere, træningselastikker mv. Fælles for alle SPORTSACT produkter er, at de henvender sig til træning i hjemmet såvel som træning i fitnesscentret.

Vores mission

Vi vil tilbyde danskerne kvalitets træningsudstyr til fair priser. Vi knokler hver dag for at give dig den bedste service, sikre kvaliteten af produkterne samt sørge for en hurtig levering og god kommunikation.

Spørgsmål og andre henvendelser kan du altid rette til vores kundeservice på rbl@sportsact.dk

Udvikling og produktion af eget mærke

Vi er specialister i udvikling og produktion af træningsudstyr. Vi har mange års erfaring og hjælper dig gennem hele processen. Vi sørger for alt i forbindelse med produktion af dit eget brand. Det er alt ligefra koordinering, placering af ordre, kommunikation med fabrik, udformning af produkter, design, emballage design, planlægning af produktion, kvalitetstjek, levering og meget mere. Alle produkter gennemgår en kvalitetskontrol med fokus på funktionalitet og holdbarhed.

100% dansk kommunikation. Din sikkerhed.

Vores mange års erfaring med udvikling og produktion af træningsudstyr og accessories gør, at du altid er sikret en høj kvalitet og nogle priser, som gør, at du kan være konkurrencedygtig i markedet.

Skal vi hjælpe dig? Kontakt os

Mange års erfaring med udvikling af træningsudstyr til centre, forhandlere, private, klubber mv.