Ordrer sendes kl. 15:00 fra vores lager

Gratis levering til PakkeShop – Køb over 499 DKK

Vores kunder er tilfredse

OM SPORTSACT

SPORTSACT.DK er et veletableret handelsfirma fra 2013. Vi producerer og sælger træningsudstyr og accessories i højeste kvalitet til private, virksomheder, brands, institutioner og flere. Vi tilbyder træningsudstyr i høj kvalitet til fair priser. Vores træningsudstyr er attraktivt og henvender sig både til træning i hjemmet og træning i fitnesscenteret.

Hos SPORTSACT får du en femstjernet service, professionel vejledning, hurtig levering, høj kvalitet og god kommunikation.

Vi forhandler et nøje udvalgt sortiment indenfor træningsudstyr. Det er alt fra træningsmåtter, massagepistoler til mavehjul, sjippetove, foamrollers, træningselastikker og mere til.

Vi udvider løbende vores sortiment og har konstant fokus på, at udvikle og producere nye produkter, der imødekommer efterspørgslen i markedet. Vi samarbejder med alt fra webshops, professionelle behandlere, sportsklubber, foreninger og mange flere.

Rasmus Bæk LarsenAnsvarlig for drift og produktudvikling

Rasmus Bæk Larsen

VORES FANTASTISKE TEAM

Rasmus Bæk Larsen

Rasmus Bæk Larsen

Indehaver

Allan Larsen

Allan Larsen

Lageransvarlig

Michael Sigfredsen

Michael Sigfredsen

Designer

Samarbejde med brands og virksomheder

Vi vil tilbyde træningsudstyr i høj kvalitet til fair priser. Vi vil give dig den bedste service, herunder professionel vejledning, hurtig levering og god kommunikation. Alle vores produkter er kvalitetssikret.

100% dansk kommunikation. Din sikkerhed.

Vi er specialister i produktion og forhandling af træningsudstyr og har mere end 8 års erfaring. Vi hjælper dig gennem hele processen og sørger for alt – fra start til slut. Det er alt fra koordinering, placering af ordre, kommunikation med leverandører, udformning af produkter, design, emballage design, planlægning af produktion, kvalitetstjek, levering og meget mere. Alle produkter gennemgår en kvalitetskontrol med fokus på funktionalitet og holdbarhed.

Du er altid sikret en høj kvalitet og priser, som gør, at du kan være konkurrencedygtig i markedet.

Running1 » Om os

KLAVIYO