Kurv

Ordrer sendes kl. 15:00 fra vores lager

GRATIS FRAGT til Pakkeshop ved køb over 499,-

Vores kunder er glade

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

På denne side har vi samlet de oftest stillede spørgsmål. Siden skal være en hjælp til dig, som kunde, hvor du forhåbentlig kan få besvaret alle dine spørgsmål. Skulle det ikke være tilfældet, så der du selvfølgelig velkommen til at kontakte os direkte på kontakt@sportsact.dk og så vil vi bestræbe os på at besvare din henvendelse indenfor 24 timer. Vi bestræber os på, at besvare de oftest stillede spørgsmål på denne side, men finder du ikke dit svar, så skriv endelig til os.

SPØRGSMÅL OG SVAR

Bestiller du inden klokken 15 på hverdage, så afsender vi pakken samme dag. Din bestilling leveres indenfor 1-4 hverdage. Vi sender alle pakker med BRING, DAO, HomeRunner eller PostNord. Du vil løbende blive informeret om, hvor din pakke befinder sig via mail og/eller SMS, så du ved, hvornår den er klar til afhentning i nærmeste PakkeShop. Vi har altid billig fragt fra 40 kr.

Der tages forbehold for udsolgte varer, trykfejl og lagerstyringsfejl.

Har du fortrudt dit køb og ønsker du at returnere din vare, så skal du købe en returlabel via vores returportal. Læs mere om returnering under vores handelsbetingelser.

Vi har stor erfaring og ekspertise indenfor produktion af produkter til andre virksomheder. I kan få jeres helt egen emballage på samtlige produkter, herunder logo, identitet og meget mere. I kan ligeledes få guides/produkthæfter med dansk tekst og meget mere. Alle vores produkter er testet og i høj kvalitet. Vi har leveret til Udenrigsministeriet, Forsvaret og mange andre. Vi håndterer hele processen fra udvikling af design, tekst til produktion og skibsfragt til Danmark. Vi har gode samarbejdsaftaler, hvilket gør, at vi kan levere produkter indenfor 2-2,5 måned – fra den dag, hvor bestillingen er placeret ved producenten og til at varerne er i Danmark.

KUNDESERVICE

Skriv til hos på chatten eller
send os en e-mail på
: kontakt@sportsact.dk

Alle henvendelser besvares indenfor 24 timer i alle hverdage. I weekend kan du være heldig, at der også kommer svar, og ellers sker det den efterfølgende mandag.

Gratis levering til PakkeShop

Køb for over 499 DKK.

Stærkt udvalg af sportsudstyr

Høj kvalitet - stærke priser

Vi sender varer alle ugens dage!

Ordrer sendes kl. 15:00 fra vores lager

100% Sikker betaling

Dankort/VISA - MobilePay - VIABILL