Kurv

Tilfredshedsgaranti

1-3 dages levering

Ofte stillede spørgsmål

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

På denne side har vi samlet de oftest stillede spørgsmål. Siden skal være en hjælp til dig, som kunde, hvor du forhåbentlig kan få besvaret alle dine spørgsmål. Skulle det ikke være tilfældet, så der du selvfølgelig velkommen til at kontakte os direkte på rbl@sportsact.dk og så vil vi bestræbe os på at besvare din henvendelse indenfor 24 timer.

Vi bestræber os på, at besvare de oftest stillede spørgsmål på denne side, men finder du ikke dit svar, så skriv endelig til os.

1. LEVERINGSTID

Bestiller du inden klokken 16 på hverdage, så afsender vi pakken samme dag. Din bestilling leveres indenfor 1-3 hverdage. Vi sender alle pakker med GLS eller PostDanmark. Du vil løbende blive informeret om, hvor din pakke befinder sig via mail og/eller SMS, så du ved, hvornår den er klar til afhentning i nærmest PakkeShop. Vi har altid billig fragt på 29 kr. uanset størrelse af ordre.

Der tages forbehold for udsolgte varer, trykfejl og lagerstyringsfejl.

2. BRUG AF TRÆNINGSSLYNGE / SLYNGETRÆNER  

Skader det døren ved brug af træningsslynge i lukket dør?
Nej, ikke umiddelbart. Det er vores erfaring, at de fleste døre kan holde til, at du træner med træningsslyngen ud fra en lukket dør. Vi anbefaler altid, hvis muligt, at du træner væk fra den vej, hvor døren åbner ud. Er dette ikke muligt, så kan de fleste døre stadig holde til det, hvis du blot låser dem. Dørankeret som medfølger til træningsslyngen gør, at slyngen hele tiden sidder i spænd henover døren, hvorfor der ikke vil komme riv/træk, når du udfører din træning.

Hvor meget gulvplads skal bruges til træning med træningsslynge? Skader det døren ved brug af træningsslynge i lukket dør?
Det er meget individuelt, hvor meget gulvplads man har behov for, men ofte er det optimalt, hvis du har et par meter at boltre dig på. Gulvpladsen afhænger af hvilke træningsøvelser du vil anvende.

Hvordan kommer jeg igang med slyngetræning?
Der medfølger et træningshæfte til træningsslyngen, som viser nogle basale øvelser, så du kan komme i gang med træningen. Derudover kan du altid sende os en mail eller finde inspiration på YouTube.

3. PRODUKTION AF UDSTYR TIL ERHVERV / FIRMAER 

Vi har stor erfaring og ekspertise indenfor produktion af produkter til andre virksomheder. I kan få jeres helt egen emballage på samtlige produkterm, herunder logo, identitet og meget mere. I kan ligeledes få guides/produkthæfter med dansk tekst og meget mere. Alle vores produkter er testet og i høj kvalitet. Vi har leveret til Udenrigsministeriet, Forsvaret og mange andre.

Vi håndterer hele processen fra udvikling af design, tekst til produktion og skibsfragt til Danmark. Vi har gode samarbejdsaftaler, hvilket gør, at vi kan levere produkter indenfor 2-2,5 måned – fra den dag, hvor bestillingen er placeret ved producenten og til at varerne er i Danmark.

Sportsact.dk © 2020 | Alle rettigheder forbeholdt