Kurv

Ordrer sendes kl. 15:00 fra vores lager

GRATIS FRAGT til Pakkeshop ved køb over 499,-

Vores kunder er glade

KUNDESERVICE

Hej med dig!

Har du spørgsmål, generelle henvendelser eller brug for hjælp til valg af træningsudstyr? Så er vi altid klar til at hjælpe dig. Det er mest effektivt, hvis du kontakter os via mail eller direkte på chatten.

Vi har bedst mulighed for at give dig et fyldestgørende svar via mail. Og vi gør, hvad vi kan, for at du får hurtigt svar! Inden du retter henvendelse til os, så kan du med fordel søge information i nedenstående emner, hvor vi har besvaret de oftest stillede spørgsmål.

Mest stillede spørgsmål

Det er desværre ikke muligt at ændre i orden efter bestilling. Vores lager og pakkecentral kører automatisk, men du kan være heldig, at du kan få fat på os inden kl. 14:00 på en hverdag og så kan du være heldig, at vi kan hjælpe med at annullere købet. 

Hvis du har fortrudt dit køb, så kan du sende ordren retur indenfor 14 dage efter modtagelse. Du kan købe en returlabel via vores returpotal. Herefter skal du pakke varerne forsvarligt og leverer dem retur i samme stand, som du modtog dem, og i uåbnet emballage. Når vi har modtaget pakken og konstateret at alt er, som det skal være, så vil dit købsbeløb (eksklusiv fragt) blive refunderet indenfor 5-7 hverdage.

Læs mere om returnering under vores handelsbetingelser.

Det betyder, at vi tilbyder GRATIS fragt til nærmeste BRING Pakkeshop ved køb over 499 DKK. Vælger du en anden leveringsmetode end denne, så kan der komme fragtomkostning oven i prisen.

Bestiller du inden klokken 15:00 på hverdage, så afsender vi pakken samme dag. Din bestilling leveres indenfor 1-3 hverdage. Vi sender alle ugens dage – også lørdag og søndag.

Vi sender med BRING, DAO, HomeRunner eller PostNord. Du vil løbende blive informeret om, hvor din pakke befinder sig via mail og/eller SMS, så du ved, hvornår den er klar til afhentning i nærmeste PakkeShop. Vi billig fragt og gratis fragt ved køb over 499 DKK.

Der tages forbehold for udsolgte varer, trykfejl og lagerstyringsfejl.

Vi har stor erfaring og ekspertise indenfor produktion af produkter til andre virksomheder. I kan få jeres helt egen emballage på samtlige produkter, herunder logo, identitet og meget mere. I kan ligeledes få guides/produkthæfter med dansk tekst og meget mere. Alle vores produkter er testet og i høj kvalitet. Vi har leveret til Udenrigsministeriet, Forsvaret og mange andre. Vi håndterer hele processen fra udvikling af design, tekst til produktion og skibsfragt til Danmark. Vi har gode samarbejdsaftaler, hvilket gør, at vi kan levere produkter indenfor 2,5-3 måneder – fra den dag, hvor bestillingen er placeret ved producenten og til at varerne er i Danmark.

Rasmus Bæk Larsen

Rasmus Bæk Larsen

Ansvarlig for drift og produktudvikling

Hej. Mit navn er Rasmus, og det er mig, der sørger for, at du altid får den skarpeste kvalitet og service, hver eneste gang du bestiller produkter på Sportsact.dk.

Det er min ultimative opgave at sørge for, at du aldrig behøver gå på kompromis med skadesforebyggelse, behandling og smertelindring.
Har du spørgsmål til dit produkt eller ordre, så tag hellere end gerne kontakt, så jeg kan hjælpe dig!

Har du spørgsmål til vores produkter, levering eller din ordre, kan du kontakte os via informationen på denne side eller finde svar på de mest stillede spørgsmål ovenfor. 

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 24 timer på hverdage. I weekenden kan du være heldig, at der også bliver svaret, og ellers sker det den efterfølgende hverdag.

E-mail

kontakt@sportsact.dk

chatten

Skriv til os via chatten nederst på siden. Er vi ikke online, så udfyld formularen, så sendes en mail til vores kundeservice-mail.

Gratis levering til PakkeShop

Køb for over 499 DKK.

Stærkt udvalg af sportsudstyr

Høj kvalitet - stærke priser

Vi sender varer alle ugens dage!

Ordrer sendes kl. 15:00 fra vores lager

100% Sikker betaling

Dankort/VISA - MobilePay - VIABILL