Handelsbetingelser

www.sportsact.dk ejes og drives af

SPORTSACT.DK IvS
Tage-Hansens Gade 5, 3. tv
8000 Aarhus C
CVR-nr. 38243551

E-mail: rbl@sportsact.dk

Nedenstående salgs- og handelsbetingelser gælder for alle leverancer fra SPORTSACT.DK IvS. Disse betingelser er gældende i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem køber og SPORTSACT.DK IvS.

Vi tager forbehold for trykfejl, lagerstyringsfejl og prisændringer.

BETALING AF VAREN

Du kan betale med Dankort, Visa/Dankort, Visa Electron og Mastercard på Sportsact.dk. Vi betaler betalingsgebyret for dig, så der ikke opstår overraskelser, når du skal betale for din bestilling.

Betaling med betalingskort er nemt, sikkert og hurtigt. Fordelen er, at vi straks kan se, at pengene er frigivet til, at vi kan hæve beløbet, når vi har sendt varen. Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes fra Sportsact.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det som du har godkendt ved købet.

LEVERING

Bestiller du dine varer inden kl. 15:00, så afsender vi varen samme dag. Alle varer bliver leveret indenfor 1-3 hverdage. Vi sender alle pakker med enten DAO (Dansk Avis Omdeling), GLS eller PostDanmark. Du vil løbende blive informeret om, hvor din pakke befinder sig via mail og SMS, så du ved hvornår den er klar til afhentning i nærmest PakkeShop. Det er muligt at vælge levering til privatadresse, hvilket vil betyde en højere fragtpris end vores billige fragt på 29 kr. pakker.

En rettidig levering forudsætter at de ovenstående fragtfirmaer overholder deres procedurer, derfor tages der forbehold for forsinkelser, som er uden for vores kontrol, uoverensstemmelser i lagersystemet og trykfejl. I tilfælde af meget forsinkede eller udeblevne leverancer, fremsender vi naturligvis en ny leverance uden beregning.

Du kan følge din ordre med track & trace HER.

RETURNERING

Du har altid 30 dages fuld returret på varer som er købt på Sportsact.dk. Har du fortrudt dit køb? Så skal varerne sendes til:

Sportsact.dk
Tage-Hansens Gade 5, 3. tv
8000 Aarhus C

Bemærk
Når du vil returnere en varer, skal du selv betale fragtomkostningerne, og sende dem til ovenstående adresse. Du skal benytte vores RETURPORTAL / https://retur.pakkelabels.dk/sportsact, når du vil returnere en vare, hvorfra du kan udskrive fragtlabel og returseddel, som skal sendes pr. mail. Det forventes, at du hurtigst muligt, efter at have givet besked om fortrydelse, sender varerne retur, og senest 14 dage efter at du har fortrudt købet, ellers betragtes varen som “taget i brug”.

Dokumentation for køb og returseddel

Du skal medsende en kop af din faktura for dit køb. Det vil lette ekspeditionstiden, hvis du medsender en udfyldt returseddel, som du finder i vores RETURPORTAL eller direkte på linket: https://retur.pakkelabels.dk/sportsact

Tilbagebetaling af dit køb
Når vi har modtaget varen, så gennemgår vi den straks, og såfremt alt stemmer overnes med de informationer, som du har medsendt, så tilbagebetales det beløb, som du har indbetalt ved købet. Beløbet overføres altid via en bankoverførelse.

Bemærk: Du kan miste din købssum, helt eller delvist, såfremt at varens værdi er forringet. Det kan skyldes at:

– Varen er taget i brug (Åbnet)
– Varen er blevet beskadiget, mens du havde ansvaret for den. Det kan også være under fragten ved retur. Det er dit ansvar indtil den er i vores hænder.
– Du har brugt varen på en fejlagtig måde
– Varen er taget i brug (Åbnet)

 

REKLAMATION

Dit køb på Sportsact.dk er omfattet købeloven og er omfattende af berettigede reklamationer, hvor en given fejl skyldes fabrikations- eller materialefejl, som forekommer ved varens normale anvendelse. Der ydes ikke reklamation ved fejl, skader eller slitage, som direkte eller indirekte er opstået ved fejlagtigt brug eller anden skadeforvoldelse af produktet. Reklamation over fejl eller mangler, som kan opdages ved almindelig undersøgelse af varen, bedes meddeles til Sportsact.dk inden for rimelig tid. Varen kan efterfølgende returneres for ombytning, reparation eller evt. tilbagebetaling af dit køb, alt efter situationens omfang.

Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt så kan vi hurtigere behandle sagen. Det er ikke et krav, men det letter sagsbehandlingen for SPORTSACT og minimerer ekspeditionstiden for reklamationen. Henvendelser vedrørende reklamation og varereturnering bedes rettet til vores kundeservice på rbl@sportsact.dk.

Bemærk! Sportsact.dk modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende. Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse, så Sportsact.dk kan tilbagebetale dine fragtomkostninger. Returnering kan ligeledes ske ved at nægte modtagelse, såfremt du har givet os tydelig besked herom.

 

PRISER

Alle priser er angivet i danske kroner (DKK) og er inklusiv moms på 25%. Der tages forbehold for prisændringer, valutaændringer, udsolgte varer, trykfejl mv.

 

LEJE AF GOPRO KAMERA

Vilkår ved leje af GoPro kamera
Lejer er altid forpligtet til, at aflevere det lejede GoPro kamera tilbage i samme stand, som ved lejeperiodens begyndelse. Det er altid lejers pligt, at kameraet tilbageleveres til aftalte tid og senest dage efter, at lejeperioden udløber. Overholdes dette ikke, så anses lejeperioden for stadig at være igang, og lejer vil blive faktureret yderligere for de ekstra dage, inden kameraet tilbageleveres. Tilmed vil lejer blive faktureret for eventuelt tabt omsætning i forbindelse med for sen tilbagelevering.

Erstatningspligt ved bortkommet varer:
Såfremt uheldet skulle være ude og kameraet mistes, ødelægges eller lignende, er lejer forpligtet til, at erstatte det lejede, så udlejer får tilsvarende udstyr retur samt dække tabt omsætning (Her tænkes på kunder, som skulle have lejet kameraet i perioden, som nu ikke har mulighed for det). Lejer skal altså betale for alt udstyr, som enten går i stykker, ødelægges og lignende. Udlejer kan i denne situation gøre brug af lejers depositum, dog skal lejer erstatte det beløb, som det yderligere koster, for at dække udgifter i forbindelse med anskaffelse af nyt udstyr.

 

PERSONLIGE OPLYSNINGER

Når du handler hos Sportsact.dk beskytter vi dine personlige oplysninger.

Når du videregiver dine personlige oplysninger til Sportsact.dk, bekræfter du samtidigt, at Sportsact.dk kan anvende den indsamlede information til at opfylde sine forpligtelser over for dig og tilbyde dig den service, du forventer. Sportsact.dk kan også få brug for oplysningerne til at komme i kontakt med dig, hvis der opstår problemer, når de skal levere dine varer.

Du har ret til at kontakte Sportsact.dk og få oplyst, hvilke personlige oplysninger de har registreret. Hvis oplysningerne er forkerte, ufuldstændige eller irrelevante, kan du bede os om at få dem ændret eller slettet. Du kan når som helst tilbagekalde din tilladelse til, at Sportsact.dk bruger dine oplysninger med henblik på markedsføring.

Sportsact.dk formidler, sælger eller udveksler aldrig dine oplysninger til tredjepart i markedsføringsøjemed uden for Sportsact.dk. Oplysninger, som videregives til tredjepart, anvendes kun til at opfylde vores forpligtelser over for dig.
Bemærk at du accepterer vores persondatapolitik, når du anvender vores hjemmeside og herunder brug af vores cookies.

 

LOV OG VÆRNETING

Køb af varer på www.sportsact.dk er undergivet dansk ret. Enhver tvist afgøres af de ordinære danske domstole.

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til kundeservice via e-mail rbl@sportsact.dk, herefter vil vi behandle din sag hurtigst muligt. Du bedes medsende en detaljeret beskrivelse og genre billeder af varen, da vi på denne måde kan fremme processen. Lykkes det os ikke at finde en løsning, kan du indgive en klage til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby, tlf. 41715000 via www.forbrug.dk.