Kurv

🇩🇰 Ordrer sendes kl. 15:00 (alle ugens dage)

🚚 Gratis fragtKøb over 499 DKK

Handelsbetingelser

www.sportsact.dk ejes og drives af

SPORTSACT.DK ApS
Lergravsvej 36
2300 København S
CVR-nr. 38243551

E-mail: [email protected]

Nedenstående salgs- og handelsbetingelser gælder for alle leverancer fra SPORTSACT.DK ApS. Disse betingelser er gældende i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem køber og SPORTSACT.DK ApS.

Vi tager forbehold for trykfejl, lagerstyringsfejl og prisændringer.

BETALING AF VAREN

Du kan betale med MobilePay, ViaBill, Dankort, Visa/Dankort, Visa Electron og Mastercard på Sportsact.dk. Vi betaler betalingsgebyret for dig, så der ikke opstår overraskelser, når du skal betale for din bestilling.

Betaling med betalingskort er nemt, sikkert og hurtigt. Fordelen er, at vi straks kan se, at pengene er frigivet til, at vi kan hæve beløbet, når vi har sendt varen. Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes fra Sportsact.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det som du har godkendt ved købet.

LEVERING

Bestiller du dine varer inden kl. 14:30, så afsender vi varen samme dag. Alle varer bliver leveret indenfor 1-3 hverdage. Vi sender alle pakker med enten BRING, PostNord eller HomeRunner. Du vil løbende blive informeret om, hvor din pakke befinder sig via mail og SMS, så du ved hvornår den er klar til afhentning i nærmest PakkeShop. Det er muligt at vælge levering til privatadresse, hvilket vil betyde en højere fragtpris end vores normale billige fragt.

En rettidig levering forudsætter at de ovenstående fragtfirmaer overholder deres procedurer, derfor tages der forbehold for forsinkelser, som er uden for vores kontrol, uoverensstemmelser i lagersystemet og trykfejl. I tilfælde af meget forsinkede eller udeblevne leverancer, fremsender vi naturligvis en ny leverance uden beregning.

Du kan følge din ordre med det track & trace-link som sendes ifbm. ordren.

RETURNERING

Du har altid 30 dages fuld returret på varer som er købt på Sportsact.dk. Har du fortrudt dit køb? Så skal varerne sendes til:

Pakkecenternord ApS
C/o SPORTSACT.DK
Kystvejen 50
9400 Nørresundby

Bemærk
Når du vil returnere en varer, skal du selv betale fragtomkostningerne, og sende dem til ovenstående adresse. Du skal benytte vores RETURPORTAL, når du vil returnere en vare, hvorfra du kan købe og udskrive fragtlabel samt returseddel, som skal sendes pr. mail. Det forventes, at du hurtigst muligt, efter at have givet besked om fortrydelse, sender varerne retur, og senest 14 dage efter at du har fortrudt købet, ellers betragtes varen som “taget i brug”.

Dokumentation for køb og returseddel

Du skal medsende en kop af din faktura for dit køb. Det vil lette ekspeditionstiden, hvis du medsender en udfyldt returseddel, som du finder i vores RETURPORTAL.

Tilbagebetaling af dit køb
Når vi har modtaget varen, så gennemgår vi den indenfor 3-5 hverdage, og såfremt alt stemmer overnes med de informationer, som du har medsendt, så tilbagebetales det beløb, som du har indbetalt ved købet indenfor 5 hverdage. Beløbet eksklusiv fragtprisen ved købet overføres altid via en bankoverførelse.

Bemærk: Du kan miste din købssum, helt eller delvist, såfremt at varens værdi er forringet. Det kan skyldes at:

  • Varen er taget i brug (Åbnet)
  • Varen er blevet beskadiget, mens du havde ansvaret for den. Det kan også være under fragten ved retur. Det er dit ansvar indtil den er i vores hænder.
  • Du har brugt varen på en fejlagtig måde
  • Varen er taget i brug (Åbnet)

REKLAMATION

Hos SPORTSACT.DK 2 års reklamationsret efter gældende købelov.

Dit køb på Sportsact.dk er omfattet købeloven og er omfattende af berettigede reklamationer, hvor en given fejl skyldes fabrikations- eller materialefejl, som forekommer ved varens normale anvendelse. Der ydes ikke reklamation ved fejl, skader eller slitage, som direkte eller indirekte er opstået ved fejlagtigt brug eller anden skadeforvoldelse af produktet. Reklamation over fejl eller mangler, som kan opdages ved almindelig undersøgelse af varen, bedes meddeles til Sportsact.dk inden for rimelig tid. Varen kan efterfølgende returneres for ombytning, reparation eller evt. tilbagebetaling af dit køb, alt efter situationens omfang.

Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt så kan vi hurtigere behandle sagen. Det er ikke et krav, men det letter sagsbehandlingen for SPORTSACT.DK og minimerer ekspeditionstiden for reklamationen. Henvendelser vedrørende reklamation og varereturnering bedes rettet til vores kundeservice på [email protected].

Bemærk! Sportsact.dk modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende. Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse, så Sportsact.dk kan tilbagebetale dine fragtomkostninger. Returnering kan ligeledes ske ved at nægte modtagelse, såfremt du har givet os tydelig besked herom.

PRISER

Alle priser er angivet i danske kroner (DKK) og er inklusiv moms på 25%. Der tages forbehold for prisændringer, valutaændringer, udsolgte varer, trykfejl mv.

PERSONLIGE OPLYSNINGER

Når du handler hos Sportsact.dk beskytter vi dine personlige oplysninger.

Når du videregiver dine personlige oplysninger til Sportsact.dk, bekræfter du samtidigt, at SPORTSACT.DK kan anvende den indsamlede information til at opfylde sine forpligtelser over for dig og tilbyde dig den service, du forventer. Sportsact.dk kan også få brug for oplysningerne til at komme i kontakt med dig, hvis der opstår problemer, når de skal levere dine varer.

Du har ret til at kontakte Sportsact.dk og få oplyst, hvilke personlige oplysninger de har registreret. Hvis oplysningerne er forkerte, ufuldstændige eller irrelevante, kan du bede os om at få dem ændret eller slettet. Du kan når som helst tilbagekalde din tilladelse til, at Sportsact.dk bruger dine oplysninger med henblik på markedsføring.

Sportsact.dk formidler, sælger eller udveksler aldrig dine oplysninger til tredjepart i markedsføringsøjemed uden for Sportsact.dk. Oplysninger, som videregives til tredjepart, anvendes kun til at opfylde vores forpligtelser over for dig.
Bemærk at du accepterer vores persondatapolitik, når du anvender vores hjemmeside og herunder brug af vores cookies.

LOV OG VÆRNETING

Køb af varer på www.sportsact.dk er undergivet dansk ret. Enhver tvist afgøres af de ordinære danske domstole.

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til kundeservice via e-mail [email protected], herefter vil vi behandle din sag hurtigst muligt. Du bedes medsende en detaljeret beskrivelse og genre billeder af varen, da vi på denne måde kan fremme processen. Lykkes det os ikke at finde en løsning, kan du indgive en klage til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby, tlf. 41715000 via www.forbrug.dk.

Gratis levering til PakkeShop

Køb for over 499 DKK.

Stærkt udvalg af sportsudstyr

Høj kvalitet - stærke priser

Vi sender varer alle ugens dage!

Ordrer sendes kl. 15:00 fra vores lager

100% Sikker betaling

Dankort/VISA - MobilePay - VIABILL